Valintojen edessä

Kokoomus kokoontuu reilun viikon päästä Lappeenrantaan pitämään puoluekokousta. Kokouksen suurimman mielenkiinnon kohteena tulee olemaan kokouksen henkilövalinnat. Lauantaina 11.6. tiedämme, kenen johdolla Kokoomus jatkaa kohti päivänpolitiikan haasteita sekä kevään 2017 kuntavaaleja.

Puheenjohtajakisassa meillä on kolme erinomaisen hyvää ehdokasta. Omalta osaltani puntaroin vaihtoehtoja, jonka seurauksena olen päätynyt tukemaan istuvaa puheenjohtajaa.

Viimeisen kahden vuoden aikana olen oppinut tuntemaan Alexin huomattavasti paremmin kuin aiemmin. On helppo todeta, että Alex on tuonut puolueen toimintaan lisää uudenlaista yhdessä tekemisen meininkiä, jota on syytä jatkossa tuoda myös paikallisten toimijoiden toimesta entistä enemmän sekä piireihin että paikallisyhdistyksiin. Alexin halu ottaa sekä puoluehallitus että puoluevaltuusto entistä paremmin mukaan päätöksentekoon sekä tapa pitää yhteyttä ja olla tavoitettavissa, on saanut laajaa kiitosta. Alex on teoillaan osoittautunut olevansa sanojensa mittainen mies!

Toki kritiikkiäkin on tullut, mutta voiko joku tosissaan väittää, että aikana, jolloin hallitus joutuu tekemään tiukkoja säästö- ja sopeuttamistoimia, kukaan vastuullinen päättäjä voisi välttyä kritiikiltä? On myös positiivista huomata, että menneistä on päätetty ottaa opiksi.

Kuten alussa totesin, meillä on puheenjohtajavaalissa kolme todella hyvää ehdokasta, mutta mm. edellä esiin nostamani seikat huomioiden en koe, että Kokoomuksen tulisi vaihtaa puheenjohtajaa. Puolueen uudistustyön on jatkuttava. Siksikin Alex!

Nähdään Lappeenrannassa!

5.6.2016