Tomi Kaismo – esittely

Olen 45-vuotias oululainen perheenisä ja yrittäjä. Olen ollut Oulun kaupunginvaltuuston jäsen vuodesta 2012 lähtien. Politiikasta minulla on kokemusta 1990-luvulta alkaen. Toimin vuosina 2003-2008 Oulun Kokoomuksen puheenjohtajana, jonka jälkeen tulin valituksi Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Kokoomuksen puoluehallituksen jäsen olen ollut vuodesta 2009 lähtien.

Oulun asioiden eteenpäin vieminen edellyttää hyviä suhteita myös Oulun ulkopuolella. Kokoomuksen puoluehallituksen pitkäaikaisimpana jäsenenä omaan erittäin hyvät verkostot myös valtakunnan päättäjiin.

Yli 20 vuoden yrittäjän urani aikana olen toiminut useilla eri aloilla mm. sijoitus- ja mainosalalla sekä vähittäiskaupassa ja tukkukaupassa. Tunnen erittäin hyvin yrittäjän arjen ja ne haasteet, joita yrittäjät kohtaavat unohtamatta korona-ajan haasteita.

Vapaa-aikani kuluu perheeni ja liikuntaharrastusten parissa. Lenkkeilyä olen harrastanut kauan, mutta viime vuosina pyöräily on noussut sen rinnalle toiseksi suosikkilajiksi. Lenkkipolulla tai pyörän selässä syntyvätkin usein parhaat ideat ja ajatukset niin työhön kuin politiikkaan.

Olen ollut aina innokas jalkapallon seuraaja, vaikka omat taitoni eivät oikein ole kentälle asti riittäneet. Oululainen jalkapallo ja AC Oulu ovat lähellä sydäntäni. Olen iloinen paikastani AC Oulun hallituksessa.

Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kaksi kouluikäistä lasta. Uusimpana tulokkaana on Rekku-koiranpentu, josta koko perhe on samaa mieltä: paras hankinta ikinä.

6.3.2021